Najbolje besplatne PC igre u 2022. godini.

Godina je uvelike gotova što se tiče velikih izdanja novih igara. S obzirom da je praznični odmor pred nama, ovo je prilično dobar trenutak da preuzmete puno igara za razbibrigu tijekom praznika. Nema velikog broja uzbudljivih novih besplatnih PC igara u ovom trenutku, osim ako ne računate slona, ne, triceratopsa u sobi, Warzone 2.

0 0
Read Time:2 Minute, 55 Second

Na PC-u postoji nevjerojatan broj besplatnih igara. Besplatne igre su dostupne na Steamu i Itch.io, čak i prije nego što počnete razmišljati o velikim besplatnim igrama kao što su Fortnite i League of Legends. Ovaj vodič ističe što je novo i besplatno, kao i koje F2P igre imaju uzbudljiva sezonska događanja ili ažuriranja na koje treba obratiti pozornost.

Iako tehnički besplatne, ne sve besplatne igre poštuju vaše vrijeme. One će pojesti vaš život umjesto vaš novac, a druge će učiniti oboje, tjerajući vas da potrošite na battle pass ili razne dodatke. Zbog toga preporučujemo samo nekoliko F2P igara koje stvarno mislimo da vrijede vaše vrijeme, zajedno s mnogim drugim PC igrama koje su potpuno, bez uvjeta besplatne.

 

Najbolje F2P igre za igranje u ovom trenutku

 

Marvel Snap – Nova kartična igra od bivšeg voditelja Heartstonea Bena Brodea nije iznenađujuće odlična (ili iznenađujuće odlična, kako neki članovi našeg tima pronađu sebe ovisni iako se ne brinu o Marvelu). Dostupna je u ranoj fazi razvoja na Steamu, ali bih preporučio igranje na pametnom telefonu.

Overwatch 2 – Overwatch sada je F2P shooter, a lansiranje velike nove FPS-a je uzbudljivo vrijeme za igranje, čak i ako nismo oduševljeni mnogim njegovim promjenama. Da, malo je zbrkano, ali trenutačno je svježe.

Fortnite – Još uvijek je Fortnite, što znači da je isto i radikalno različito svaki put kad ga pogledamo. Sezona 4 upravo je lansirana, s interesantnom novom mehanikom metalne sluzi koja vam omogućuje faziranje kroz zidove.

Multiversus – Ovaj F2P naslov na Smash Bros. je zapanjujuće zabavan i redovito dodaje nove likove.

Apex Legends – Naš izbor za najbolji battle royale još uvijek nije imao velike promjene, ali i dalje je naš izbor za najbolji FPS za igranje na širokom, slobodnom mapi.

 

Najbolje besplatne PC igre: Horror

 

No Players Online – U uznemirujućoj No Players Online, prijavite se na staru FPS poslužitelj, ali gdje ste jedini igrač u beskorisnoj igri Capture the Flag.

We Are Broken – Interaktivna vizualna novela u kojoj morate razgovarati da biste izbjegli da vas netko pojede. We Are Broken stvara tamnu i okrutni svijet s rezanjem vizuala i glazbe koja vam skuplja kožu.

Bleakshore – Ova hladna avantura koristi fuzzy, lo-fi estetiku 3D grafike iz doba PS1 da stvori impresivno groznu atmosferu dok vam sjena kruži krajolikom…

Faith – Vjera vas ljubi da se osjećate sigurno – ako malo skakutavo – s retro estetikom, prije nego što prelazi svoja ograničenja u jednom šokantno strašnom trenutku.

David Lynch Teaches Typing – Što počinje kao prijateljski sat tipkanja od strane filmskog redatelja Davida Lyncha polako pada u surrealnu, dezorijentirajuću noćnu moru. Jednom ste primorani dodirnuti groznu trzajuću krticu. Odlično radite, mališane!

 

Najbolje besplatne PC igre: Strategija

 

Dwarf Fortress – Složena igra upravljanja kolonijom koja se i dalje razvija 18 godina nakon njenog izvornog nastanka. Neprocjenjiva dubina njene simulacije ne samo da dodaje dubinu i izazov, već omogućuje da se pojave emergentne priče dok igraš, dajući vašim patuljcima život vlastitog.

Tiny Islands – Ovdje crtate mape malih otoka u moru, stavljajući plaže, kuće, čak i valove kao što su slučajno raspoređene karte. Ali mjesto je sve, jer svaki simbol ima svoj skup pravila.

Brogue – ASCII roguelike imaju reputaciju da su nerazumljivi. Brogue, unatoč tome što se drži žanra, trudi se da izgleda dostupno. Kontrole olakšavaju navigaciju njegovih podzemlja, a elegantno sjenčanje čini njegove simbole atmosferskim i čitljivim.

Terra Nil – Terra Nil počinje s krajnjim krajem civilizacije, omogućavajući vam da udahnite život u pustoš poslijeapokaliptičnog svijeta. U ovoj opuštajućoj, terapijskoj anti-graditeljskoj igri, gradite uređaje za čišćenje Zemlje i za ponovno rast grma i drveća.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

About Author